Spar strøm med varmepumpe

Effektiv varme og redusert forbruk

Varmepumpe blir et stadig mer vanlig syn i de tusen hjem, og det er ikke uten grunn. Strømprisene fortsetter å øke og det er uvisst hvor mye man kan ende opp å betale for å holde varmen i de kommende vintrene. En varmepumpe er ikke bare en super måte å kutte ned på strømregningen i dag, det er også en investering i fremtiden og en måte å ta kontroll over strømforbruket i hjemmet.

Alfreds Elektroservice AS har lang erfaring i bransjen og leverer og monterer varmepumper av høy kvalitet fra merkene Panasonic, Daikin og Mitsubishi Electric. Vi er F-gass sertifisert, samt autorisert forhandler av varmepumper.

Hvor mye strøm bruker en varmepumpe?

Hvor mye man kan spare ved å skifte til varmepumpe er selvsagt individuelt. Det kommer an på størrelsen på boligen og ikke minst hva slags metode for oppvarming du benytter i dag. Det som er helt sikkert er at uansett hvordan du varmer opp huset i dag vil du garantert spare både strøm og penger ved å skifte til varmepumpe, og de fleste kan spare mellom 30–80 %.

For å se nøyaktig hvor mye du kan spare kan du bruke denne kalkulatoren fra varmepumpe.no.

Trykk her for å se hvor mye du kan spare på din strømregning ved å skifte til varmepumpe.

Det er enkelt å installere varmepumpe

Det er mye enklere å installere varmepumpe enn mange er klar over. Enkelte typer varmepumper krever større inngrep i boligen og passer kanskje best for de som skal utføre store renoveringer eller skal bygge nytt hus. Men luft-til-luft varmepumpe kan monteres uten å gjøre store endringer på boligen. Dette er et lavterskeltiltak som fremdeles vil gjøre en stor forandring i hjemmet og på strømregningen.

Ta kontakt for en gratis befaring

Den beste og mest hensiktsmessige løsningen på varmepumpe får du med Alfreds Elektroservice AS. Bestiller du fra oss kan du være trygg på å få en høykvalitets varmepumpe levert og montert av et lokalt firma med lang erfaring i bransjen.

Vi kommer på befaring i Bodø og omegn. Ta kontakt i dag for en gratis og uforpliktende befaring.