Varmepumper

En smart investering for fremtiden   

Kontakt oss

 Se vårt utvalg her 

Økonomisk og miljøbesparende oppvarming 

En god luft-til-luft varmepumpe er en økonomisk og miljøbesparende investering som nedbetaler seg selv. Du vil faktisk få igjen tre til fire ganger så mye varme som den strømmen du tilfører. 

Vi har en varmepumpe til ethvert behov 

Alfreds Elektroservice AS er en autorisert forhandler av varmepumper og klimaanlegg i Bodø. Vi fører et stort utvalg av kjente merkevarer som Daikin, Mitsubishi Electric, og Panasonic. Vi hjelper deg å finne den perfekte varmepumpen for ditt hjem! 

Varmepumpen som er ideell for nordiske forhold 

Våre luftvarmepumper er tilpasset nordisk klima og kan hente ut energi fra uteluften helt ned mot -25 °C. I områder hvor temperaturen på gradestokken synker enda lengre ned fungerer den fortsatt svært bra, men med en noe redusert effektivitet jo kaldere det blir. 

Hvordan velge riktig varmepumpe?

Før du skal kjøpe en varmepumpe er det lurt å kartlegge varmebehovet for deg og din bolig. Her er noen faktorer som er avgjørende for hvilken varmepumpeløsning du skal velge: 

  • Hvor stor er boligen du skal varme opp?

  • Hvordan er kvaliteten på isolasjonen per i dag?

  • Ønsker du kun én oppvarmingskilde i boligen din?

  • Hvordan er klimaet der du bor?

  • Hvor ønsker du at innedelen skal monteres? På veggen eller på gulvet?

Trenger du hjelp til å finne riktig løsning?

Vi er her for å hjelpe deg og kommer gjerne på en gratis befaring for å kartlegge dine varmebehov sammen med deg.

Avtal gratis befaring

Smart styring av varmepumpe

Styr varmen direkte fra mobilen din! Alle våre varmepumper kan enkelt kobles opp til en intelligent styringsenhet som gir deg mulighet til å endre temperatur, modus og viftehastighet på din varmepumpe, uansett hvor du befinner deg.  

Gode grunner til å velge oss som din totalleverandør av varmepumper i Bodø 

Som totalleverandør av varmepumper, tilbyr vi alt fra salg, levering, montering, service og reparasjon. Fordelen for deg er at du kun har én leverandør å forholde deg til. I tillegg sikrer service og regelmessig vedlikehold at varmepumpen har en optimal ytelsesevne og lengre levetid. Vi tilbyr også elektrikerarbeid i forbindelse med ny strømkurs til varmepumpen.  

Ta kontakt for gratis befaring

Gratis befaring!

Vår jobb er å finne den optimale varmepumpeløsningen for deg og din bolig. Ta kontakt for å avtale en gratis befaring eller service i Bodø og omegn.