Salg og montering av varmepumper

Varmepumper i Bodø og omegn

Alfreds Elektroservice AS fører et bredt utvalg blant flere av de mest populære varmepumpemodellene fra Daikin, Mitsubishi Electric og Panasonic. De fleste luft-til-luft modellene er tilpasset det nordiske klima, og kan kobles opp mot en intelligent styringsenhet.

Mer om valg av varmepumpe

Montering av varmepumper

I 2013 ble det i Norge ulovlig for usertifiserte bedrifter og privatpersoner å installere varmepumpe med gassrør. Lovpålegget understreker at installasjon av denne type varmepumpe skal gjennomføres av F-gass sertifisert firma og montør.

Alfreds Elektroservice AS tilbyr profesjonell, faglig utført montering av varmepumper innenfor gjeldende regelverk. Vi legger til rette for at din varmepumpe fungerer optimalt og takler de utfordringer det nordiske klima byr på.

Prosessen med å få varmepumpe installert i din bolig, trenger ikke være tidkrevende og komplisert. Vi tilbyr derfor en gratis og uforpliktende befaring der vi ser på plassering, samt gir et tilbud på riktig varmepumpe for din bolig. 

Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Hvorfor velge varmepumpe?

Varmepumpe er billigere i drift enn andre alternativ for oppvarming, og du som strømforbruker er derfor mindre utsatt for prisendringer i energimarkedet. Med varmepumpe vil du også nyte godt av jevn temperatur, et bedre inneklima, svale somre, samt lavere og miljøvennlig forbruk i mange år fremover.

Les mer om fordelene med en varmepumpe her.

Velg riktig varmepumpe for din bolig

Hvilken type varmepumpe som er riktig for deg, avhenger av din bolig. Før du velger varmepumpe, er det viktig å ta stilling til bruksområde og behov:

  • Størrelse på bolig
  • Kvalitet på isolasjon
  • Har du behov for én eller flere oppvarmingskilder i boligen?
  • Hvordan er vintersesongen der du bor?
  • Skal varmepumpens innedel festes til vegg eller på gulv?

Kontakt oss for hjelp til å velge riktig varmepumpe for deg og din bolig.